Welkom op de site van Run for Massi!

BEDANKT !

Hartelijk dank aan alle lopers, supporters en sponsors voor hun inzet, morele en financiële steun. Je kan je persoonlijke bijdrage(s) opvragen door je e-mailadres in te vullen op deze pagina. Je vindt er ook nog eens alle betalingsinstructies terug.

Sponsoren kan nog steeds. Gelieve dan wel het gesponsorde bedrag rechtstreeks over te schrijven op rekeningnummer 488-6666666-84 van Kom Op Tegen Kanker met vermelding van "Run for Massi 110-195-265 gift".

Run for Massi is een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker in herinnering van Massimo Gonnella, die eind 2007 zijn strijd tegen kanker verloor.

Massimo was zeer sportief en liep meerdere keren de 20 kilometer van Brussel. Daarom is deze actie opgezet als een sponsorloop tijdens de 20 kilometer van Brussel op 25 mei 2008.

Méér dan 90 lopers zullen hun beste beentje voorzetten op 25 mei. Een kort overzicht van deze lopers vindt u hier.

Via deze website zoeken we vrienden, kennissen en sympathisanten die de lopers willen sponsoren. Elke bijdrage is meer dan welkom. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Sponsoren is heel eenvoudig. U vindt de procedure hier.

U kunt uw opmerkingen en steunbetuigingen achterlaten in ons gastenboek.

Vragen kunt u sturen naar info@runformassi.be.

Alvast van harte bedankt voor uw morele en financiële steun!

Het Run for Massi team.